Wedstrijdverslag D2

Afgelopen zaterdag stond er weer een thuiswedstrijd voor ons op ’t programma. De vorige thuiswedstrijd resulteerde in een gestaakte pot, een ambulance ritje en een ernstige blessure voor Kim A. We waren dus wel enigszins zenuwachtig, want hoe zou ’t vandaag verlopen? 

Onze gasten van zaterdag kwamen uit Reuver en in theorie stonden ze maar 1 punt boven ons. Maarja…dat is theorie. 

Onze geledingen vandaag werden versterkt door Simone en Silke, waardoor wij met een gerust hart en voldoende wissels begonnen aan de eerste set. En die ging eigenlijk best goed. Er werd lekker en overtuigend gevolleybald en al snel was de eerste set voorbij: 25-19. 1 puntje in the pocket. Set nr 2 bleef de opstelling ongewijzigd en vol zelfvertrouwen gingen we aan de slag. Het ging deze set wat moeizamer en we kwamen op achterstand die we op ’t laatst nog wel wat in liepen, maar wat niet meer voldoende was: 20-25. 

De derde set werd er wat gewisseld en in deze samenstelling gingen we voortvarend van start. Eigenlijk alles lukte in deze set. En dat was ook te zien aan de uitslag:25-18. 

De vierde en, naar wij hoopten, laatste set hadden we in onze hoofden de buit al binnen. Echter, de tegenstander dacht daar anders over en vocht voor ieder punt. Uiteindelijk werd die vechtlust beloond en de set winst voor hen:18-25. Ook een geplande publiekswissel aan onze kant ging daarom niet door.😞😞. 

Maar het allerergste was nog; er moest een vijfde set komen. Aij….

Vijfde sets zijn niks voor ons en we keken dan ook al snel tegen een achterstand aan. Die liepen we uiteindelijk nog wel wat in, maar was helaas niet meer voldoende voor de winst: 13-15. Zo bleven er wel 2 punten in Weert, maar het merendeel van de punten ging mee naar Reuver.  

Volgende week zijn we niet in eigen hal. Dan gaan we onze kunsten vertonen in Sevenum! 

👋👋 van Ds2. 

Ps: Silke en Simone: thanks again👍👍

Ps2:Kim A kan alweer lopen. Gaat de goede kant op dus😊😊

Ps3: De boete pot is ook zaterdag weer flink gespekt. 

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken