Wedstrijdverslag D2

En….daar zijn we weer. We beginnen dit jaar voor de verandering eens op een donderdag. We reisden op 26 september voor de gelegenheid af naar Belfeld. Met 9 man sterk en voor de gezelligheid (en omdat ze ook nog wel eens goed van pas kon komen) ging Nicole P ook mee. Nadat auto nr 2 “nog even een lusje maakte” arriveerden we allen in Belfeld.
Een vlugge omkleedronde en warming-up en “the battle went on”. De eerste set ging heerlijk gelijk op. En het werd nog spannend ook. Ook op de bank werd flink meegeleefd. Tevens werden er nog wat seceetariele werkzaamheden voor de coach verricht 🤣. Bij de stand 23-23 zetten wij  een tandje bij en hoppa de set en punt nr. 1 was binnen; 23-25
De tweede set gingen we lekker van start, maar we keken toch regelmatig tegen een klein achterstandje aan. Die dan ook weer werd ingelopen. In het staartje van de set stonden we 20-18 achter. Een time-out en een peptalk later gingen we weer van start. En langzaam liepen we in. De tegenstander werd zenuwachtig en de coach sloeg fanatiek aan t wisselen. Dan haalde helaas voor hen weinig meer uit, wij meenden toch nog een puntje mee te moeten nemen naar Weert. En dat deden we ook; 22-25
Derde set dan: die was wel ietsje moeilijker. We raakten wat vermoeider en we hikten steeds een beetje tegen achterstand aan.
Daarnaast maakte een iemand de letterlijke kapitale fout om “uit” te roepen terwijl de bal “in” was. Dat werd een dure grap:€0,50 voor in de pot. De tegenstander liep uit en wij konden de achterstand niet meer inlopen: 25-18.
Set 4 begonnen we in een gewiizigde opstelling. Dat zorgde voor de nodige onrust en al snel keken we tegen een achterstand aan 10-3😱. Maar ook in deze set toonden we vechtlust en gestaag kwamen er puntjes bij. En toen stond het in ene keer 20-20😁. We werden wat overmoedig of onrustig, ons Kimmetje dook nog in de keer in de wand, we moesten nog eens wisselen, er werd getime-out en dat allemaal in 5 punten. Dat trokken we nét niet:25-22. Een vijfde set moest dus gespeeld worden🙄
En die vijfde set ging eigenlijk helemaal niet verkeerd, maar toch was dit een beetje teveel op een doordeweekse donderdagavond. We gaven de set af;15-8.
De wedstrijd ging verloren met 3-2 en dat zijn dus toch weer een dikke 2 punten mee naar Weert. Na een appelcakeje in het kleedlokaal en fris gedoucht vertrokken wij toch tevreden richting huis.
Het weekend vieren wij Kermis en volgende week zijn we er weer bij. Dan reizen we naar Horn!
 Groetjes Ds2
Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken