Wedstrijdverslag D4

Zaterdag 9 november kwam Bach D2 naar Weert. Vorig seizoen stonden zij ook bij ons in de poule en liepen ze net promotie mis. Nu stonden ze bovenaan zonder set verlies. Dus onze doelstelling was snel bepaald: het eerste set verlies toebrengen aan de koploper en een leuke wedstrijd spelen.

Sommigen van ons gingen met de vlam in de pijp het veld in, met dank aan barvrouw Anita en een bepaalde tosti. Eén iemand moest wachten op schoenen. Anderen vlogen rechtstreeks van de scheidsrechterstoel de warming up in. We hadden er alle 8 veel zin in.

Nog even melden dat we ook de dichtstbevolkte tribune van het seizoen hadden. Waar je normaal de supporters moet zoeken, moest je nu op zoek naar de lege plekken.
Het was een heerlijke wedstrijd en als je er niet bij bent geweest heb je het onderstaande gemist.
Kristel B had een remmend blok waardoor we de rally’s lang hielden, waar was de zuurstof?
Andrea kon gelukkig 3 sets meedoen wat de nodige punten opleverde voordat ze weg moest naar de verjaardag van haar eigen man, over inzet gesproken.
Daniëlle vL blokte met haar knieën een bal onder het net, je moet tenslotte iets als je niet zo lang bent.
Sandra en Rita zorgde voor gevarieerde set-ups en zowaar 3 meter aanvallen waar we soms van schrokken, gelukkig riepen zij ons op tijd.
Ashley zorgde voor service druk en de nodige punten, zodat de Hatsieflatsie weer langs kwam
Nicole deed de “Naar links” in de vierde set, gebaseerd op de Brabantse Snollebollekes, je mag je roots nooit verloochenen.
Kristel T wist goed gebruikt te maken van haar lengte en sloeg de bal rechtstreeks op de grond, snel punt dat vinden wij fijn aan het einde van de wedstrijd.
Met de setstanden 21-25, 25-23, 13-25 en 19-25 kunnen wij met trots zeggen dat de doelstelling is behaald.
Een dik verdiend punt bleef in Weert. Waarbij we Bach D2 willen bedanken voor de fijne, sportieve wedstrijd. Ze waren op vele vlakken beter dan wij en verdienen de koppositie…..en die appeltaart zien we misschien nog wel eens, toch?
Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken