Wedstrijdverslag Dames 2 28-10

🏐🏐🏐
Na een weekje rust konden we afgelopen zaterdag weer aan de bak, tijd voor wedstrijd nummer 5. Het was echter niet zomaar een wedstrijd, het was de kraker tegen Peelpush DS4. Peelpush stond op een derde plek met 1 punt onder ons. Onze coach Rob was vorige week al naar Grashoek afgereisd, die tegen peelpush speelde, en had zo inside info kunnen geven over het spel van Peelpush. Op de training afgelopen dinsdag hebben we een heus plan van aanpak gemaakt: niet te veel veranderen en gewoon lekker ballen. 
Met die instelling begonnen we aan de eerste set. De eerste set ging redelijk moeizaam, met name in de service werden erg veel fouten gemaakt, waardoor het gelijk opging. Toch wisten we boven de 20 afstand te nemen en dit resulteerde in een 21-25 overwinning. 
Door naar de tweede set. Die gelijk een stuk beter ging door goede services. Door hard werken werden er mooie ballen van de grond gehaald en het blok deze wedstrijd was van grote klasse. Peelpush werd goed onder druk gezet en had eigenlijk geen antwoord meer op ons spel. Onder veel enthousiasme werden set 2 en 3 binnengehaald (19-25 en 14-25) en de winst was dus in de pocket! 🎉
Hoewel we niet hadden durven dromen om met 4-0 te winnen, waren we dat nu toch echt wel van plan! Waar we vorig jaar vaak moeite hadden om 4 sets ons niveau vast te houden en niet weg te zakken, hebben we dit jaar laten zien dat we onze focus kunnen houden. De set verliep wat moeizamer, maar zoals Eline achteraf zei: we hadden peelpush onger dea doem 💪. (Set 4: 20-25) 
5 punten werden meegenomen naar Weert, maar niet zonder eerst een rondje door de McDrive te maken 🍟🍔🥤. Door deze overwinning zijn we lekker een plekje gestegen in de stand en staan we bovenaan🏆!
(mochten jullie het niet geloven, een screenshot is toegevoegd als bewijs)

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken