Zaterdag 10 december ontvingen wij als nummer 4 van de poule de nummer 6 van dat moment Revoc D2. Volgens de prognose zouden we deze wedstrijd met 3-1 moeten winnen, maar…………….prognoses zijn er om onderuit gehaald te worden.
We begonnen voortvarend aan set 1 en binnen no-time stonden we 9-1 voor. Het massaal toegestroomde publiek stond bijna op de banken en we gingen gewoon door. Met 25-12 wonnen we de set. In de tweede set schrokken we van een kleine 0-4 achterstand, die we gelukkig halverwege de set weggepoetst hadden en zo denderden we door naar 25-16. Met 25-18 was de derde set ook voor ons. We stonden zonder dat de tegenstander het zag wel stiekem met 7 in het veld (lang leve de grotere shirts in de tas). Dat smaakte naar meer en we wilden toch echt vijf punten in Weert houden. Dat was een feit met 25-10 en zo zijn wij inderdaad de top 3 binnen gestormd (ja ja wij lezen de nieuwsbrief wel).
Komende zaterdag spelen we in Neerkant tegen de nummer 2 van onze poule NVC D1. Voor de kenners onder ons: dat is dat zaaltje dat nog kleiner is dan De Burcht en waar de verwarmingsbuizen over het plafond lopen.