Zaterdag 1 februari speelden we een thuiswedstrijd tegen Fyrfad DS 1. Toen we in Maastricht tegen hen speelden stonden we echt versteld van hun kracht en hebben we 3-1 verloren. Daarom waren we vandaag extra gebrand om de puntjes thuis te houden!

Set 1 startte redelijk goed, maar kakte al snel in – tot op een gegeven moment een achterstand van 10 (!) punten. Dit was niet de bedoeling!! Een peptalk hier en een liedje daar zorgde voor een ander spel. Deze set bleef ongelofelijk spannend, tot op verschillende setpoints aan. Uiteindelijk toch onze set: 26-24.

Op naar set 2 en 3, doorgaan hoe we geëindigd zijn, dat was de mindset. We begonnen erg sterk wat zorgde voor de mogelijkheid tot iets nieuws te proberen aan het einde van de set: een dubbele wissel. Eindstand: 25-17 en 25-21

Een 4-0, daar wilde we voor gaan! Zodat we boven Fyrfad kwamen te staan in plaats van 1 puntje onder. Er werd hard gewerkt en dit leek ook beloond te worden. We hadden een voorsprong en we dachten de set uit te spelen. Zij kregen een sterke serve die wij niet op tijd onder controle kregen waardoor helaas de set nét voor hen was: 24-26.

Een prima eindstand uiteindelijk en een plekje gestegen op de lijst!! Volgende week zijn we aanwezig in Baarlo, nadat we uitgekaterd zijn van de foute party…