Ja, ja daar gingen we, de wedstrijd tegen de dames van Stravoc Dames 3 in eigen huis. Met goede zin, een tribune vol publiek en een scheids die niet met zich liet sollen startten we onze welbekende Diesel op. Helaas was dit ook de conclusie van de eerste set, 20-25, dicht erbij maar net te lang nodig gehad om warm te draaien.

Tweede set konden we de stijgende lijn gelukkig doorzetten. De pass onder Fleur’s controle (wat kan ze vliegen die meid), Kelly op serve, Angelique op snelheid en Dorthe met creatieve aanvallen. We bleven bij en met hard werken sleepten we de tweede set binnen met 25-21.
Set 3 startten we met een aantal wissels. Het effect, fitte speelsters maar nog niet in de wedstrijd. Het opnieuw in de wedstrijd komen kostte ons punten. De pass was even wennen, aanvallend kwamen we er niet door en vooral een dramatische serie services. Pas toen we ook in deze samenstelling konden gaan bouwen moesten we de set net laten gaan met 20-25.
Tot slot set 4, het kan nog, het kan nog, het nog. Blijven vechten, blijven werken, blijven kijken. Puntje voor puntje haalden we binnen, rally’s speelden we uit💪🏻. Eindelijk maakte het publiek geluid, tot onvrede van coach Stravoc (volgende keer zullen we de drumband op de bank zetten). Net maar dan ook net niet hadden we de kracht om ook deze set naar ons toe te trekken 22-25.

1 Belangrijk puntje in Weert gehouden, Winst voor ons! Met gemengde gevoelens laten we deze wedstrijd achter ons en bereiden ons voor op nog een top 3 wedstrijd. Volgend weekend in Reuver!